logo

Frans Goossens Assurantiƫn
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl

 

Uitvaartkostenverzekering

Met een uitvaartverzekering verzekert u zich tegen de kosten van uw begrafenis of crematie. Als u overlijdt, betaalt de verzekeringsmaatschappij (een deel van) de kosten.
Het kan een rustgevende gedachte zijn dat uw nabestaanden uw uitvaart niet (volledig) zelf hoeven te betalen. En u hoeft zich geen zorgen te maken of u voldoende spaargeld nalaat.

Uitvaartverzekering


Zorg Garant Uitvaartplan
Uitvaartverzekering waarbij u bent verzekerd van een standaard pakket aan diensten. De uitvaartverzorger regelt deze diensten. En de rekening voor deze diensten zien de nabestaanden niet.

Geld Garant Uitvaartplan
Uitvaartverzekering waarbij nabestaanden geld ontvangen na uw overlijden. De nabestaanden moeten dan de rekening aan de uitvaartverzorger betalen.
De kenmerken van het Geld Garant Uitvaartplan zijn:
- Uitvaartverzorging door wie u wilt - U heeft vrije keuze.
- U bepaalt aan wie wordt uitgekeerd

Geld Geregeld Uitvaartplan
Uitvaartverzekering waarbij de uitvaartverzorger geld ontvangt om uw uitvaart te regelen. De nabestaanden zien dan geen rekeningen tot aan het bedrag dat u verzekert. De kenmerken van het Geld Geregeld Uitvaartplan zijn: Rekeningen worden rechtstreeks aan de uitvaartverzorger betaald Uw nabestaanden hebben dus geen extra zorgen over de afhandeling en hoeven niets voor te schieten.

Uitvaartverzekering
De uitvaartkostenverzekering van Klaverblad Verzekeringen keert bij overlijden een bedrag uit om de kosten van begrafenis of crematie op te vangen. Het verzekerde bedrag is minstens € 1.500,- en hoogstens € 15.000,- per persoon. Door premie-indexering en winstdeling blijft het verzekerde bedrag, ook op lange termijn, op peil. De premie is afhankelijk van leeftijd en geslacht van de verzekerde en wordt, naar keuze, periodiek betaald of door het storten van een koopsom. De duur van de premiebetaling is minimaal 10 en maximaal 30 jaar.