logo

Frans Goossens Assurantiƫn
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl

 


Verzekeren is noodzaak

Een aanrijding, brand, inbraak. Het kan iedereen overkomen en de gevolgen kunnen ingrijpend zijn. Ook als een ander door uw toedoen schade lijdt kan u dat veel geld kosten. Misschien meer dan u denkt. Wat zijn de kosten van rechtshulp? En wat gebeurt er als u, of een van uw gezinsleden, slachtoffer wordt van een ongeval?
Kortom : sta eens stil bij de risico's die u dagelijks loopt. Door u goed te verzekeren kunt u veel ellende voorkomen.

Wat verzeker ik wel en wat niet?

Tegen welke risico's u zich wilt verzekeren bepaalt u natuurlijk zelf. Wel raden wij u aan om, uiteraard vrijblijvend, advies in te winnen bij een deskundig assurantieadviseur.

Alles in een pakket?
Komt het u bekend voor: een ordner of doos vol polissen van allerlei verzekeringen, in de loop der jaren bij verschillende maatschappijen afgesloten. Verre van overzichtelijk en heel lastig in geval van schade. Een goed alternatief is een verzekeringspakket. Alle verzekeringen onder een dak en op een polisblad. En financieel aantrekkelijk. Een verzekeringspakket kent bijvoorbeeld vaak geen toeslag voor maand- of kwartaalbetaling als. Natuurlijk wilt u weten welke verzekeringen van het verzekeringspakket u nodig heeft, zodat dit pakket het beste aansluit op uw persoonlijke situatie.

U kunt onder Wonen -Pakket o.a. berekenen:
Woonhuisverzekering
Inboedelverzekering
Kostbaarhedenverzekering
Aansprakelijkheidsverzekering
rechtsbijstandverzekering
Gezinsongevallenverzekering
Doorlopende reis- en annuelringsverzekering
Motorrijtuigenverzekering

Hiervoor kunt u bij ons terecht.