logo

Frans Goossens Assurantiën
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl

 

Inboedelwaardemeter
geeft een garantie tegen onderverzekering. Deze dient wel als er iets in de gezinssituatie wijzigt vernieuwd te worden.

Tijdelijk verhuur
bijv.B&B of Airbnb

Als je je woning gaat verhuren, verdien je er geld aan en is het ineens geen privégebruik meer. Terwijl je natuurlijk geen professionele verhuurder bent of een hotel. Volgens de meeste polisvoorwaarden verplicht het aan je verzekeraar te laten weten als je je huis op een andere manier dan alleen privé gebruikt.
Pakketverzekering

Vrijwel alle particuliere verzekeringen kunt u onderbrengen in één pakket. Overzichtelijk en gespreide betaling zonder termijnopslag, dat bespaart u al gauw 6 tot 7%. Vrijwel alle verzekeraars hebben de mogelijkheid om een pakketpolis af te sluiten, ze hebben allemaal hun eigen specifieke voordelen. Voor een juiste keuze is inzicht in de vele mogelijkheden en aanbieders noodzakelijk.
Allianz-logoVerzekerd Wonen Pakket
U kunt uw verzekeringen onderbrengen in het handige Verzekerd Wonen Pakket. Deze biedt u gemak, want u heeft in een oogopslag overzicht. Het Verzekerd Wonen Pakket is ook voordelig, omdat de toeslag termijnbetaling vervalt als u verzekeringen afsluit binnen twee of meer van onze verzekeringsgroepen (wonen, gezin, verkeer en recreatie).
klaverblad-logoVerzekeringspakket
Alle verzekeringen onder een dak en op een polisblad. Geen overlappingen in de dekking. En financieel aantrekkelijk. Een verzekeringspakket kent bijvoorbeeld geen toeslag voor termijnbetaling.
Zeer uitgebreide dekking.
Korting op de Doorlopende reisverzekering, daar al een gedeelte onder de inboedelverzekering valt.
klaverblad-logoVerzekeringspakket
Alle verzekeringen op een polisblad. Geen overlappingen in de dekking. En financieel aantrekkelijk. Een verzekeringspakket kent bijvoorbeeld geen toeslag voor maand- of kwartaalbetaling als, buiten een personenautoverzekering, tenminste twee andere verzekeringen in het pakket worden ondergebracht
Zeer goede prijs / kwaliteit verhouding.