logo

Frans Goossens Assurantiƫn
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl

 


Overlijdensrisico verzekering
Wilt u niet dat na het overlijden van u de achterblijvende partner en/of kinderen ook nog eens financieel achteruitgaan dan kunt u een z.g. risicoverzekering afsluiten, waarbij het verzekerd kapitaal uitkeert bij overlijden van de verzekerde. U bepaald zelf naar gelang uw situatie het verzekerd bedrag en de duur van de verzekering.

Ook voor het afdekken van financile verplichtingen bijv. lening of hypotheek, waarbij het inkomen van n of meerdere personen van essentieel belang is, kan het wenselijk zijn om een risicoverzekering af te sluiten.

AEGONAegon Overlijdensrisicoverzekering


Een paar van de voordelen van de AEGON Overlijdensrisicoverzekering:
  • Verzekering op maat door keuze uit verschillende dekkingsmogelijkheden.
  • Uitkering in termijnen is mogelijk door het bedrag te investeren in een ander financieel product van AEGON.
  • Bij voortijdige beĆ«indiging krijgt de klant de tot dan toe opgebouwde waarde terug. Er kan ook gekozen worden om met deze waarde de polis premievrij voort te zetten;
  • Verpanding in verband met hypotheek is mogelijk.
  • Premiekorting voor niet-rokers en klanten met een goede Body Mass Index.

Klaverblad Overlijdensrisicoverzekering

De verzekering keert uit indien de verzekerde voor de einddatum van de verzekering komt te overlijden. U kunt kiezen uit drie verschillende vormen: een gelijkblijvend, een lineair dalend of een annutair dalend verzekerd bedrag. De verzekering kan op een of op twee levens worden gesloten en premievrijstelling bij arbeidsongeschiktheid kan worden meeverzekerd. Tot slot heeft u voor de premiebetaling de keus uit een nmalige koopsom of een periodieke premie per maand, kwartaal, halfjaar en jaar.