logo

Frans Goossens Assurantiƫn
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl

 


Motorrijtuigenverzekering

Bent u op zoek naar een goede autoverzekering. Met een scherpe premie, een uitgebreide dekking en snelle afhandeling in geval van schade. Dan kunnen wij waarschijnlijk iets voor u betekenen. U heeft de keus uit de 3 gebruikelijke dekkingsvormen W.A., W.A. + gedeeltelijk-casco en W.A. + Volledig-casco (zgn. all risks). Daarnaast kunt u nog aanvullende verzekeringensluiten, zoals de Schade inzittenden, rechtsbijstand, ongevallenverzekering. Ook kunt u een zg. B/M-beschermer sluiten, dan wordt er 1 schade per jaar niet aangerekend.

London-logoLondon autoverzekering
Zij voeren de TOP+ autoverzekering, naast de lage premie kent deze verzekering voor Volledig Casco en Gedeeltelijk casco een vergoeding op basis van vervangingswaarde. Dit kan een stuk aantrekkelijker zijn dan de vergoeding op bais van de gebruikelijke dagwaarde.
klaverbladKlaverblad autoverzekering
Dit is een geheel nieuwe en aantrekkelijke autoverzekering, de Royaal autoverzekering. Deze kent een vaste premiestelling, dus u heeft hier geen last van de nadelen van het alom gebruikte B/M-inschaling. Zij geven wel nog een extra korting als u meer dn 8 schadevrije jaren heeft.
logoKlassiekerverzekering (Auto of motor)
Uw klassieker is u veel waard. U heeft dagen aan uw auto geklust en u laat hem graag aan andere liefhebbers zien. Als u eropuit trekt met uw bijzondere wagen, wilt u zorgeloos kunnen genieten. Dan moet hij natuurlijk wel goed verzekerd zijn. Dat kan met de speciale Oldtimerverzekering van de Europeesche! Extra voordeel: hoe minder u rijdt, hoe minder u betaalt.
londonLondon motorverzekering
Dit is een heel aantrekkelijke motorverzekering. Een lage premie, kleding en helm meeverzekerd. Bij de Casco en Beperkt casco 1e jaar aankoopwaarde garantie.
logo Motorverzekering
Dit is een heel aantrekkelijke motorverzekering. Een lage premie, kleding en helm meeverzekerd. Bij de Casco en Beperkt casco 3 jaar aankoopwaarde garantie.