logo

Frans Goossens Assurantiƫn
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl


 

 


Een adres voor al uw zakelijke verzekeringen

Als ondernemer stopt u al uw energie in het succes van uw bedrijf. U zoekt naar nieuwe omzetmogelijkheden, stroomlijnt uw bedrijf en let daarbij op de kosten en risicos. Tijd voor verzekeringszaken is schaars. Wij nemen deze voor u uit handen, zodat u zich kan concentreren op uw business.

Verzekeringspakket-op-maat
Aan de hand van in kaart gebrachte risicos stellen wij een verzekeringspakket voor uw bedrijf samen. Hierin houden we rekening uw zakelijke wensen en zoeken wij naar de producten met scherpe premies en goede voorwaarden.

Collectieve verzekeringen voor uw personeel
Goed personeel is schaars. Met een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden trekt u niet alleen makkelijker nieuw personeel aan, u verstevigt ook de band met uw huidige werknemers. Op het gebied van Employee Benefits, zoals collectieve verzekeringen ook wel worden genoemd, is veel mogelijk. Wij ondersteunen u graag bij het samenstellen van een aantrekkelijk pakket.

Zekerheid voor u als ondernemer
Voor ondernemers is er nauwelijks een sociaal vangnet. U moet zelf verzekeringen afsluiten en voorzieningen treffen voor het geval u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt. Daarnaast bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de opbouw van uw pensioen. Met een persoonlijk financieel plan, waarin zowel uw zakelijke als priv belangen worden meegenomen, krijgt u zekerheid en duidelijkheid over uw financile toekomst.

Neem gerust contact met ons op voor een afspraak.