logo

Frans Goossens Assurantiƫn
Koeweide 5   6181 NX  Meers-Elsloo
046 - 433 33 84
info@fransgoossens.nl


 

 


En adres voor al uw zakelijke verzekeringen

Als ondernemer stopt u al uw energie in het succes van uw bedrijf. U zoekt naar nieuwe omzetmogelijkheden, stroomlijnt uw bedrijf en let daarbij op de kosten en risicos. Tijd voor verzekeringszaken is schaars. Wij nemen deze voor u uit handen, zodat u zich kan concentreren op uw business.

Met het Financieel plan voor bedrijven nemen wij met u vier aandachtsgebieden door. Allereerst maken wij een risico-analyse voor uw bedrijf. Vervolgens geven wij u advies over de beste manier om deze risicos af te dekken. Ook kijken wij naar mogelijke collectieve voordelen voor uw personeel en adviseren wij u desgewenst over uw persoonlijke verzekeringen.

Risico-inventarisatie
Risicobeheer is voor elke onderneming belangrijk. Voor goed beheer is het noodzakelijk eerst de risicos in kaart te brengen. Wat gebeurt er bijvoorbeeld wanneer uw bedrijfspand door brand wordt verwoest? Of wanneer u door een klant aansprakelijk wordt gesteld voor schade als gevolg van een productiefout? Risicobeheer verdient permanente aandacht, maar begint bij een heldere analyse.

Verzekeringspakket-op-maat
Aan de hand van in kaart gebrachte risicos stellen wij een verzekeringspakket voor uw bedrijf samen. Hierin houden we rekening uw zakelijke wensen en zoeken wij naar de producten met scherpe premies en goede voorwaarden.

Collectieve verzekeringen voor uw personeel
Goed personeel is schaars. Met een aantrekkelijk pakket arbeidsvoorwaarden trekt u niet alleen makkelijker nieuw personeel aan, u verstevigt ook de band met uw huidige werknemers. Op het gebied van Employee Benefits, zoals collectieve verzekeringen ook wel worden genoemd, is veel mogelijk. Wij ondersteunen u graag bij het samenstellen van een aantrekkelijk pakket.

Zekerheid voor u als ondernemer
Voor ondernemers is er nauwelijks een sociaal vangnet. U moet zelf verzekeringen afsluiten en voorzieningen treffen voor het geval u bijvoorbeeld arbeidsongeschikt wordt. Daarnaast bent u zelf volledig verantwoordelijk voor de opbouw van uw pensioen. Met een persoonlijk financieel plan, waarin zowel uw zakelijke als priv belangen worden meegenomen, krijgt u zekerheid en duidelijkheid over uw financile toekomst.

Wilt u een goed Financieel plan voor uw bedrijf waarin de risicos en oplossingen helder worden weergegeven? Neem dan gerust contact met ons op voor een afspraak.